Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet

Üdvözöllek az oldalamon. Köszönöm, hogy felkerestél. Gridaj>

Természeti hadviselés

Technika

Természeti hadviselés kontra klímaváltozás

 

Az időjárás megváltoztatására vonatkozó kísérletek

 

Sajnos –a klímaváltozás egyoldalú és elhamarkodott tudatosítása mellett– eddig nem kellőképpen került be a (tudományos) köztudatba, hogy a tudomány és technika segítségével az időjárás szabályozása hamarosan elérhető. [Az ember már ma is képes szándékosan és jelentősen, de hatásában még csak spontán befolyásolni az időjárást vagy éghajlatváltozást, azonban azok irányított változtatására vagy kontrollálására még nem képes.] Ezzel lehetségessé válik, hogy az emberiség –akár az előbb vagy utóbb bekövetkező éghajlatváltozás ellenében is képes legyen irányítani az időjárási folyamatokat. A tudományt ugyanis nem csak riogatásra, jobb esetben pedig felderítésre, illetve diagnózis vagy prognózis készítésére lehet és kell használni, hanem inkább megelőzésre, valamint túlélési stratégiák és technológiák készítésére. Az időjárás szabályozása mára már elkerülhetetlenné vált. Ha az emberiség képes lesz befolyásolni vagy optimistább esetben meghatározni az időjárást, akkor élni is kell annak
lehetőségével.

Függelék

Csíkok az égen

Források


Már önmagában is sejtet valamit, ha egy bizonyos témakörben túl sokszor látni a “404 – nincs ilyen oldal” hibajelentést… ez nagyjából azt jelenti, hogy a témával foglalkozó oldalak valami okból eltűnnek. Másrészt meg az internet olyan, hogy gyakran elég megadni 1-2 kulcsszót, és talán nem ugyanott, ahol én rátaláltam, de egy bizonyos dokumentum talán máshol még elolvasható. Sok az átvétel és az információknak az internet által (egyelőre még) biztosított szabadságának hátulütője, hogy a forrás hitelessége nem mindig ellenőrizhető, sok az átvétel és gyakran már nem lehet visszanyomozni az eredeti forrást sem.

Mit lehet tenni?

Csíkok az égen

Aki szeretne maga is meggyőződni


A kísérletezőbb kedvű olvasók kedvéért (ahogy a mesében és Szántai Lajos előadásaiban van: aki nem hiszi, járjon utána ;-) most leírok néhány, az interneten beszerzett ötletet, hogyan lehet otthon is meggyőződni a permetezett anyagok jelenlétéről. Jobb esetben akár mintát is venni, amit esetleg be lehet vizsgáltatni.

Vonatkozó szabadalmak

Csíkok az égen

Vonatkozó szabadalmak és egyéb dokumentumok

 

A chemtrailekkel, HAARP-pal, nanotechnológiával stb. foglalkozó komolyabb oldalak gyakran hivatkoznak hivatalos dokumentumokra és bejegyzett, nyilvánosan lekereshető szabadalmakra, ezért talán nem fölösleges, ha a témával összefüggő fontosabb dokumentumokat itt is megemlítem. Ha valakit komolyabban el kezdett érdekelni a téma, utánuk kereshet, ha pedig valaki utánuk keres, úgyis tudnia kell angolul, ezért nem fordítom le őket, csak a szabadalom évét, számát, címét, szerzőit és rövid összefoglalását közlöm úgy, ahogy az a FreePatentsOnline oldalon (http://www.freepatentsonline.com/) publikálva van. Természetesen biztosan van olyan dokumentum, amit itt kifelejtettem, esetleg nem is tudok róla.

Szűkebb pátriánk

Csíkok az égen

Szűkebb pátriánk: EU, Kárpát-medence, Magyarország

 

Már szó esett róla, hogy Európa chemtrailek terén a legfertőzöttebb területek közé tartozik – csak Észak-Amerika, esetleg Ausztrália előzi meg. Európa nyugati részein a permetezés előbb (talán már 2000-ben) elkezdődött, a kelet-európai országokban pedig többnyire 2004-re tehetjük a chemtrailezés kezdetét.

Szervetlen komponensek

Csíkok az égen

Permetezett szervetlen komponensek

 

M.Cepuch vegyelemzése, levegő-minta HEPA-szűrőből (Arizona, USA, 2008.05.20)

Szerves komponensek

Csíkok az égen

Penészek, baktériumok, vírusok

A mikroorganizmusoknak ez a három kategóriája minden különbözősége ellenére nagyon sok közös vonást is mutat, amit sikerült hasznosítani fegyverként való felhasználásukban. Többnyire nem különösebben veszélyes fajtákról van szó, amelyek azonban nagy valószínűséggel nagyban hozzájárulnak a légúti megbetegedések megugrásának, különösen a penész-félék, mert a “klasszikus” orvosi kivizsgálás rendszerint bakteriális vagy vírus-fertőzéses diagnózist szokott megállapítani. Elképzelhető, hogy hatásuk igazán csak a többi komponenssel vagy a fogadó környezet tulajdonságaival együtt érvényesül. Bár összesen mintegy 360 féle penészt – baktériumot sikerült beazonosítatlan (WT), itt csak a leggyakrabban előforduló típusok leírására van helyünk és a polimerszálakkal összeköthető Chlamydia és esetleges Agrobacterium fertőzéseket ott fogom tárgyalni.

Polimerszálak – jellemzés

Csíkok az égen

Polimerszálak és a Chemtrail betegség

 

Bár az eddig leírt komponensek is elég furcsák és titokzatosak voltak, tulajdonképpen most érkezünk el ahhoz a ponthoz, amikor az emberek többsége elveszti a türelmét és kijelenti, hogy ezt a beteges fantazmagóriát nem olvassa tovább. Pedig a most következő megfigyelések és következtetések többnyire nem lelkes amatőröktől származnak, hanem elismert toxikológiai, nanotechnológiai, hematológiai és egyéb szakemberek több szálon futó, de végeredményeiben összetalálkozó eredményein alapulnak. Sajnos ezt a bizarr komponenst elég részletesen kell, hogy tárgyaljam, mert úgy tűnik kulcsfontosságú és a jövőbeni hatásai jelenleg még felmérhetetlenek, de az a kevés, amit jelenleg tudni lehet róla nem sok jót jósol.

Polimerszálak-hatások

Csíkok az égen

Közvetlen chemtrail hatások és (feltételezhető) távlati célok

2009-12-19
Közvetlen egészség- és környezetkárosító hatások

Az egyes komponensek leírásánál már említettem a most felsorolandó betegségek többségét, de ebben a fejezetben megpróbálom ezeket kicsit részletesebben és más szemszögből is körüljárni.

A chemtrail-betegség


Közvetlen hatások

Csíkok az égen

Feltételezett célok : HAARP – földrengések, hurrikánok

Pár szó a HAARP-ról

Sok szó esik mostanában az ún HAARP-ról, de valószínűleg azon kívül, hogy az egy sátánian gonosz dolog (egyébként az is) az emberek többsége – már aki egyáltalán tud a létezéséről – nemigen sejti, hogyan is működik és mire képes. Mivel ez az összefoglaló most nem az EM fegyverrendszerekről szól, itt csak egy tényleg nagyon rövid jellemzését adhatom meg ennek a projektnek, bár kétségkívül többre is rászolgálna.

Hivatalos álláspont

Csíkok az égen

Hivatalos álláspont: tagadás, dezinformáció

Lássuk csak, az egyre szaporodó lakossági bejelentésekre, mozgalmakra és legújabban már feljelentésekre is hogyan reagál az Elit. Háromféleképpen: 1) tagad 2) hazudik 3) bagatellizál és csúsztat. Természetesen ezen hozzáállások között csak árnyalati különbségek vannak, mindenki maga döntheti el, mikor lépi át a tagadás vagy csúsztatás a hazugság határát.

Globális chemtrail-körkép

Csíkok az égenAz egyik legalapvetőbb kérdés, hogy ki permetez minket?… mert természetesen “hivatalosan” senki (no meg persze a mit és a miért – de talán ez is világosabb lesz az írás végére). A nyomozást kezdhetjük ott is, hogy felsoroljuk, melyik országokat, mióta és mennyire érinti egyáltalán a jelenség. Itt mindjárt jegyezzük is meg (később még lesz róla szó), hogy bár a különféle vegyi- és biológiai anyagok repülőről végzett tesztelése ill. alkalmazása már a II. világháború óta folyik, „chemtrail-jelenség” alatt itt most csak a legutóbbi évtizedben világszerte beindult masszív permetezési kampányt értem. A chemtrail-ek elsőként 1998-ban Kanada, az USA és Nagy Britannia fölött tűntek föl masszívabb mértékben (vagyis már nem alkalmi „kísérleti” jelleggel) és a permetezés azóta is teljes erővel folyik.

Csíkok az égen

Csíkok az égenMIRŐL IS VAN SZÓ?

Üdvözlő helyett, térjünk a lényegre…

Ezen irományban megpróbálom nagyjából koherens egésszé fércelni az általam az internetről begyűjtött anyagot egy manapság nagyon is aktuális jelenségről, az ún. “chemtrail”-ekről. Megállapodott magyar fordítása még nincs a jelenségnek, de “vegyi csík”-nak vagy sávnak lehetne fordítani – az egyszerűség kedvéért maradok a nemzetközi “chemtrail”-nél. Ezek azok a repülők által húzott többnyire fehér, felhőszerű csíkok az égen, amiket mindannyian látunk – ill. láthatnánk, ha nem lehorgasztott fejjel járnánk.

Chemtrails és egyebek

ChemtrailsFurcsa csíkok az égen. Műfelhők felettünk? Permeteznek minket?

Ma már sokakat izgatnak ( velem együtt ) ezek a kérdések, de sajnos még többen vannak, akiket kicsit sem vagy egyáltalán nem érdekel ezek a valóban kézzelfogható jelenségek.

Lyukat lehetne beszélni a hasába sok-sok embernek, akkor sem érdekelné a dolog. Próbáltam, felhagytam vele. Falra hányt borsó. Már 2009 óta, ilyen-olyan formában megosztottam az oldal témájával kapcsolatos infókat itt a neten. A felhők.com volt az első oldal, amit négy év után abbahagytam. Valami mindig elromlott, közbejött, időhiány, de volt még a munkám végett nethiányos időszak is, amit megsínylett az oldal. Már-már feladtam, amikor Gerry felajánlotta ezt a blogot itt.
Generálási idő: 0.48 másodperc
10,456 egyedi látogató